Premis Ses Obreres 
Bases 2013 Premis "Ses Obreres"


L'Associació d'Exobreres de Santa Cristina convoca i organitza la sisena edició dels Premis Ses Obreres i us anima a participar-hi per gaudir encara més de la nostra Festa Major d'estiu.
Els premis, que es basen en la difusió de imatges de la Festa Major, aquest any tenim la següent categoria:
  • Concurs de cartells
    • El cartell guanyador serà la imatge del cartell i revista de la Festa Major de l'any següent.
    • Període de presentació: del 15 de juny al 30 de juny 2013.

L'Organització es reserva el dret de modificar aquestes bases si ho exigís una causa justificada. Els premis es poden declarar deserts.

El lliurament de premis es realitzarà durant el transcurs del sopar que organitza cada any l'Obreria de Santa Cristina, el dia 24 de juliol a la plaça del Pi de Sta.Cristina.

Què es pretén amb aquests premis?.

En primer lloc, fer viure més intensament la festa, eixamplant-la en el temps i en la participació popular i, d'aquesta manera, fer-la més permeable i més accessible. En definitiva fer possible que la gent la senti més seva, que realment és el que és: la festa de tots.

Un altre objectiu és donar a conèixer les nostres tradicions a un ventall més ample de persones, ja siguin del poble, ja siguin visitants, oferint una imatge de Lloret més amable i més autèntica de la que, malauradament, sovint apareix en els mitjans de comunicació, mostrant al món la nostra història i, a redós de ella, les nostres tradicions i les nostres manifestacions festives més genuïnes. D'aquesta manera, exhibirem una personalitat pròpia que és la que ens diferencia de la resta de poblacions i remarca la nostra idiosincràsia.

Cal no deixar de banda el vessant turístic. També volen presentar una imatge de Lloret adreçada a aquells turistes que cerquen viure i palpar les peculiaritats de cada indret.

Finalment, persegueixen que la joia de la festa s'escampi arreu i que s'encomani el gest tossut i generós dels lloretencs en el manteniment de la festa de Santa Cristina al llarg dels segles.

La idea és que aquests premis tinguin una gran difusió, de manera que hi puguin participar gent de qualsevol lloc. L'objectiu seria que, amb el temps, assolissin un prestigi i un bon reconeixement a nivell nacional.