Premis Ses Obreres 
Bases 2010 
Inscripció aparadors 
Finalistes 2009 Premis "Ses Obreres"


La comissió d'Exobreres de Santa Cristina convoca i organitza la tercera edició dels premis "Ses Obreres".
Els premis, que es basen en la difusió de imatges de la Festa Major, tindran tres categories:
  • Concurs de cartells (pot ésser fotografia o disseny gràfic). El cartell guanyador serà la imatge del caltell i revista de la Festa Major de l'any següent.
  • Concurs de fotografia sobre el tema de la festa major de Lloret. La fotografia guanyadora il·lustrarà, l'any següent, les bosses que ofereixen els comerciants de la vila.
  • Concurs d'aparadors Durant els dies previs a la festa de Santa Cristina es realitzarà aquest concurs, al qual podran participar-hi tots els comerços del poble.

L'Organització es reserva el dret de modificar aquestes bases si ho exigís una causa justificada. Els premis es poden declarar deserts.

El lliurament de premis es realitzarà durant el transcurs del sopar que organitza cada any l'Obreria de Santa Cristina, el dia 24 de juliol a la plaça del Pi de Sta.Cristina.

Les obres presentades s'exposaran el dia 24 de juliol a Sta.Cristina i a la sala d'actes de l'Antic Sindicat durant el mes de setembre (data a concretar).

Les obres que no hagin resultat premiades es podran recollir fins a l'1 de desembre. Passada aquesta data els originals que no s'hagin recollit quedaran en propietat de l'organització.
Lloc:El Puntet
Avda.Vidreres, 58
17310 - Lloret de Mar
Tel. 972 37 22 58
Horari: de 10:00h. a 13:00h. i de 16:00h. a 20:00h.

El Jurat: estarà format per personal qualificat i professional en cada concurs i per representants de l'Associació d'Exobreres de Sta.Cristina.


Què es pretén amb aquests premis?.

En primer lloc, fer viure més intensament la festa, eixamplant-la en el temps i en la participació popular i, d'aquesta manera, fer-la més permeable i més accessible. En definitiva fer possible que la gent la senti més seva, que realment és el que és: la festa de tots.

Un altre objectiu és donar a conèixer les nostres tradicions a un ventall més ample de persones, ja siguin del poble, ja siguin visitants, oferint una imatge de Lloret més amable i més autèntica de la que, malauradament, sovint apareix en els mitjans de comunicació, mostrant al món la nostra història i, a redós de ella, les nostres tradicions i les nostres manifestacions festives més genuïnes. D'aquesta manera, exhibirem una personalitat pròpia que és la que ens diferencia de la resta de poblacions i remarca la nostra idiosincràsia.

Cal no deixar de banda el vessant turístic. També volen presentar una imatge de Lloret adreçada a aquells turistes que cerquen viure i palpar les peculiaritats de cada indret.

Finalment, persegueixen que la joia de la festa s'escampi arreu i que s'encomani el gest tossut i generós dels lloretencs en el manteniment de la festa de Santa Cristina al llarg dels segles.

La idea és que aquests premis tinguin una gran difusió, de manera que hi puguin participar gent de qualsevol lloc. L'objectiu seria que, amb el temps, assolissin un prestigi i un bon reconeixement a nivell nacional.