Últimes notícies 
Cerca notícies 


Detall de la notícia
 
CONCERT DE NADAL 201314/12/2013
 


CONCERT DE NADAL 2013

 
Concert de Nadal a la Parròquia de Lloret.

MÚSICA QVIXOTE QUARTET

El proper dissabte 14 de desembre de 2013 a les 21:00h de la nit.

Acte obert a tothom, ENTRADA GRATUÏTA

El Qvixote Quartet neix l’any 2006. Ben aviat són premiats als concursos de música de cambra de Vinaròs (2006) i Lucena (2007). Tot seguit emprenen una sèrie de gires organitzades per “Juventudes Musicales de España” que els porta aactuar a bona part de l’estat espanyol.

Els primers premis als concursos Josep Mirabent i Magrans de Sitges (2007), Montserrat Alavedra de Terrassa (2008) iel Premi Thomastik Infeld al millor grup de cambra de l’Acadèmia Viena - Praga - Budapest (2008), els consolida com un dels quartets emergents més actius i amb més projecció del nostre país.

L’any 2008 entren a formar part de la “European ChamberMusic Academy” (ECMA, on s’instrueixen en l’art del quartet de corda amb prestigiosos especialistes com H. Beyerle,J. Meissl, Ch. Richter, S. Ashkenazy, M. da Silva, A. Farulli,V. Mendelssohn, A. Kouyoumdjian, M. Ylönen entre d’altres.Tanmateix, han rebut consells d’A. Bylsma, dels membres del Quartet Casals, G. Kurtág, R. Dieltiens, J. Degen, K. Moretti,J. Klusson, A. Keller i F. Rados.

A més del centenar de concerts realitzats arreu d’Espanya(Palau de la Música, L’Auditori, Schubertiada de Vilabertran,Peralada entre d’altres), el Qvixote Quartet ha actuat per Europa (Àustria, Alemanya, Itàlia, Suïssa, Bèlgica i Finlàndia) i Amèrica llatina (Argentina, Uruguai, Bolívia i Veneçuela) en importants festivals i sales de concerts com l’Auditori de la Ràdio d’Àustria, el Teatre Teresa Carreño de Caracas, Centre Cultural Aissa Mesasaoudi de la Ràdio Argelina a Argel,“Kalkalpen Kammermusik Festival” a Àustria i Festival d’Aixen Provence, França. Han col·laborat amb músics com Katia Buniatishvili, Kennedy Moretti i Anderson Fiorelli.

En l’aspecte docent, sovint imparteixen classes a la “Jove Orquestra Nacional de Catalunya” (JONC). També han estat convidats personalment pel Mestre J. A. Abreu per col·laborar amb el Sistema d’Orquestres Infantils i Juvenils de Veneçuela, realitzant concerts i classes magistrals pel país.

Entre els seus darreres projectes destaquen la primera interpretació moderna d’obres de Gaetano Brunetti i el compositor català Pedro Santamant, inèdit i completament desconegut.
 
 

Documents associats: