Últimes notícies 
Cerca notícies 


Detall de la notícia
 
PROCESSÓ EN CREUERS MARÍTIMS19/07/2007
 
La col•laboració desinteressada de les empreses Dofí Jet i Viajes Marítimos permet un any més que els lloretencs puguem acompanyar per mar la processó de Santa Cristina de forma totalment gratuïta.

Per aquest any han confirmat a l’Obreria la participació d’un total de SET embarcacions de les que coneixem com a creuers marítims, amb una capacitat de transport de 1.232 persones en total.

D’aquest total, tres embarcacions s’omplen amb 392 persones de col•lectius definits: Obreria, Ajuntament, músics, portadors de banderes, Obrers de Sant Elm, Cor Alba de Prima, i vogadors que participaran en la regata de tornada.

Les altres quatre embarcacions, amb una capacitat total de 840 passatgers, embarcaran aquest any amb prioritat a les persones que prèviament hagin retirat un tiquet de l’oficina de turisme de Can Garriga, abans del dilluns 23 a la tarda. L’horari és de 9 del matí a 8 de la tarda. Els tiquets es poden recollir de forma gratuïta, amb un màxim de quatre tiquets per persona, i es repartiran fins que s’esgotin.

El tiquet garanteix la seguretat de tenir una plaça en una de les quatre embarcacions: Joven Antònia, Dofí Jet Dos, Dofí Jet Quatre, o Dofí Jet Neptune (catamarà). Un cop hagin embarcat totes les persones que disposin de tiquet, i en el cas de que aquests no s’hagin esgotat, s’embarcarà a les persones que no en tinguin, fins omplir l’aforament autoritzat de cada embarcació.

Per la tornada, no es demanaran tiquets. En el primer viatge de tornada, a l’embarcació Joven Antònia embarcaran amb preferència els vogadors (que no tenen llagut per tornar), i es completarà l’aforament de 200 persones amb els passatgers que sigui possible.

Després de que la processó hagi desembarcat a Lloret, les embarcacions Joven Antònia i Joven Margarida, amb capacitat per 200 passatgers cada una, faran els viatges necessaris per tornar a tothom a Lloret, com a màxim fins a les 2 de la tarda. La única condició és que, quan salpin de Santa Cristina, sigui visible el nombre de persones que esperen per embarcar (no tornaran si la gent s’espera, per exemple, banyant-se dins del mar, i no és visible que s’esperen per tornar).

Paral•lelament, l’empresa Dofí Jet, coincidint amb els seus viatges de línia regular, transportarà de Santa Cristina a Lloret, gratuïtament, a totes les persones que manifestin haver participat a la processó de Santa Cristina. Aquest servei s’oferirà també fins a les 2 de la tarda. Queda assegurada la tornada per a totes les persones que hagin viatjat amb els creuers a l’anada.

 
 

Documents associats: