┌ltimes notÝcies 
Cerca notÝcies 


Detall de la notÝcia
 
FORMALITZACIË AGERMANAMENT AMB BOLSENA17/04/2007
 
Lloret de Mar i la ciutat italiana de Bolsena formalitzaran el seu agermanament, que es va establir de manera informal el 1993, al llarg d'aquest cap de setmana. S'ha previst un programa d'activitats en quŔ Lloret reproduirÓ els actes mÚs representatius de la seva Festa Major en honor a santa Cristina, com el Ball de Plaša o la regata del S'Amorra Amorra.

I Ús que ambdues localitats celebren la festivitat de la seva patrona el 24 de juliol, dia de la verge mÓrtir santa Cristina. Per aix˛, l'Obreria de Santa Cristina tÚ una important participaciˇ en la celebraciˇ. Salvador PalaudelmÓs, Obrer Major de Santa Cristina, va explicar a Nova RÓdio Lloret que źles vegades que hem anat a Bolsena, hem estat molt ben rebuts╗ i va esperar que la resposta sigui la mateixa a Lloret.

Aquest 2007 l'Ajuntament de Lloret de Mar ha volgut formalitzar, mitjanšant un agermanament oficial entre els dos ajuntaments, una relaciˇ que data de 1993, quan Joan DomŔnech, membre de l'Obreria de Santa Cristina, va visitar Bolsena i va establir els primers contactes amb Roberto Basili, director de l'Oficina de Turisme de Bolsena.

Per l'agermanament dels propers dies, una delegaciˇ de 80 persones es desplašarÓ de Bolsena (ItÓlia) a Lloret per participar a les diferents activitats, un programa preparat amb la mÓxima cura per afavorir un acostament i coneixement de les tradicions de tots dos municipis i enfortir llašos d'amistat i colĚlaboraciˇ.

L'objectiu Ús que els representants de Bolsena coneguin, de primera mÓ, com celebra la vila el 24 de juliol, diada de la patrona de Lloret i tambÚ del municipi d'ItÓlia.