Últimes notícies 
Cerca notícies 


Detall de la notícia
 
EL SÍNDIC HA REBUT ELS REPRESENTANTS DE L'OBRERIA23/11/2006
 
En la seva visita a la població de Lloret de Mar, el Síndic de Greuges de Catalunya ha rebut als representants de l’Obreria de Santa Cristina.

L’Obreria ha fet entrega a la institució del Síndic, d’un dossier en el que es fa una breu descripció de l’entitat, del procés de declaració del PEIN Pinya de Rosa i la tramitació administrativa, els motius de l’oposició de l’Obreria, i l’exposició al Síndic dels punts pels que es demana la seva intervenció. Aquest dossier es completa amb diferents documents com l’ortofotomapa amb la delimitació del PEIN, distingint les superfícies dels dos termes municipals afectats; el resum de les tres al·legacions presentades en la fase d’informació pública; i la certificació de l’acord del Ple Municipal de l’Ajuntament de Lloret del 26/10/2006, demanant per unanimitat del consistori modificar la delimitació del PEIN.

El Síndic i el seu equip han escoltat amb interès i receptivitat l’exposició presentada, i han correspòs a l’invitació de l’Obreria, visitant personalment la finca de Santa Cristina, per conèixer de primera ma aquest indret natural. El Sr. Ribó, acompanyat pel Director de Comunicació i Gabinet Sr. Masllorens i les més directes col·laboradores de l’equip, han fet un recorregut pels llocs centrals de la finca i l’ermita, interessant-se per l’història, personalitat i funcionament d’aquesta entitat, i dels motius de les reivindicacions presentades.

L’Obreria agraeix públicament la receptivitat mostrada pel Síndic, i espera la seva intercessió i ajuda per fer extensiva als organismes i representants amb responsabilitat de decisió, la idea que el que demanem - sortir de l’àmbit del PEIN - no suposa cap perill per res ni per a ningú; i pels ciutadans de Lloret, representa molt.

 
 

Documents associats: