Últimes notícies 
Cerca notícies 


Detall de la notícia
 
PER UNANIMITAT DE TOTS ELS GRUPS POLITICS
 
El Ple Municipal de l’Ajuntament de Lloret de Mar d’aquest dijous dia 26 d’Octubre, ha aprovat una moció per la qual es sol•licita a la Generalitat textualment, “demanar la modificació de la delimitació del PEIN Pinya de Rosa, proposant que aquesta delimitació es limiti a l’espai protegit entorn del Paratge Natural d’Interès Nacional Pinya de Rosa, sempre dintre del terme municipal de Blanes”. Això suposaria excloure la finca de l’Obreria de Santa Cristina, de l’àmbit d’aquest PEIN, com ve demanant l’Obreria.

Aquesta moció ha estat aprovada per unanimitat de tots els grups amb representació al consistori (CiU, PSC, PP, ERC, IC-EV).

Des de l’Obreria volem remarcar especialment dos fets:

1) La importància i el sentit de que l’acord s’hagi pres per unanimitat de tots els partits. Sempre hem afirmat que Santa Cristina és de Lloret, volem dir, de tots els lloretencs. El fet que els regidors municipals, representats democràtics del poble de Lloret, hagin pres aquest acord per unanimitat, significa fins a quin punt han estat capaços de sumar voluntats per defensar aquest paratge lloretenc, per sobre dels colors i ideologies de partit. Ha primat el sentit de poble, per damunt de l’ideològic.

2) El fet que s’hagi presentat com una moció conjunta de tots els partits, renunciant a cercar rendibilitats o mèrits polítics com a grup; és un fet encara més destacable i difícil, en temps de campanya electoral.

Per tot això, l’Obreria de Santa Cristina vol fer públic el seu reconeixement i agraïment a tots i cada un dels regidors i grups polítics que composen el consistori lloretenc.