Últimes notícies 
Cerca notícies 


Detall de la notícia
 
PREMI LLORETENC DE L'ANY A MOSSÈN NARCÍS PONSATÍ28/09/2006
 
Lloret de Mar va retre ahir un homenatge a totes aquelles persones que treballen en l'àmbit turístic. Un total de 275 persones van assistir a la IV Nit del Turisme Lloretenc i 2a edició dels premis Llorer.

L'acte va comptar amb la presència d'importants personalitats del sector turístic català com el secretari general de comerç i consum, Oriol Balaguer, el president de Patronat Girona Costa Brava, Ramon Ramos, i tots els membres del consistori municipal.

En aquesta ocasió, la data s'ha avançat en comparació a l'any passat perquè, segons ha apuntat la regidora de turisme, Anna Maria Gallart, s'ha considerat que el Dia Mundial del Turisme era la data ideal perquè un acte d'aquestes característiques llueixi «en tot el seu esplendor».

En aquesta 2a edició dels premis Llorer, que tenen com a objectiu premiar i reconèixer l'esforç d'aquelles persones i empreses que treballen per millorar la oferta turística de Lloret es van lliurar diferents premis en funció de les categories. L'agència de viatges Hotelbeds va guanyar un guardó a la innovació empresaria; la sabateria Fàbregas el guardó per la seva trajectòria empresarial i Viajes Marítimos va rebre el premi al sector d'oci. A títol individual, Carles Pérez, propietari del restaurant Vegetus, es va endur el premi al Jove Empresari; Autocars Canals, empresa especialitzada en el món del transport, es va emportar el premi Llorer al sector servei i Voyages Framm, agència de viatges francesa que fa més de 50 anys que porta clients a Lloret de Mar, el premi a la fidelitat.

El premi Lloretenc de l'Any, màxim guardó de la nit, va ser per Mossèn Narcís Ponsatí per la seva dedicació i contribució a la recuperació i restauració d'un dels principals atractius culturals del municipi: la parròquia de Sant Romà.

En aquesta edició s'han afegit dos categories; una per a la qualitat turística que va recaure en l'hotel Santa Marta i el premi Lloret a l'especialització turística, concretament en l'àrea esportiva, per l'International Tennis Canyelles. L'alcalde, Xavier Crespo, va lliurar també un guardó al Patronat de Turisme Costa Brava amb motiu del seu 30é aniversari. Els diferents gremis de Lloret de Mar també varen rebre una distinció com a agraïment a tots els esforços que està realitzant per la millora del sector.