Últimes notícies 
Cerca notícies 


Detall de la notícia
 
PROJECTE PER PROTEGIR EL LITORAL LLORETENC22/09/2006
 
L'Estat ha elaborat un projecte per protegir el litoral lloretenc. La proposta és ensorrar un vaixell a l'alçada de Santa Cristina, que serviria de barrera, impediria el pas de les xarxes i, per tant, la pràctica de la pesca il·legal. .

El projecte no és nou. Està fet des de fa tres anys i, de moment, no ha rebut el vist-i-plau definitiu per ser una realitat. Ho ha explicat avui el regidor de medi ambient de l'ajuntament, Josep Teixidor, que considera que és una bona idea per a preservar la riquesa del fons marí local, davant les agressions detectades per part de dues embarcacions.

“Es poden posar barreres perquè s’acabi amb aquest tipus d’activitat, que beneficia molt poques persones. Són només dos vaixells de Blanes, que perjudiquen moltes famílies i el patrimoni natural de Lloret” afirma Teixidor. Precisament sobre la pesca irregular, Josep Teixidor explica que dimarts van venir a Lloret dos inspectors de la Generalitat, arran de les denúncies presentades. .

Diu que espera que s'actuï el més aviat possible perquè aquest tipus de pràctiques ja fa temps que duren i malmeten la vida subaquàtica del municipi.