┌ltimes notÝcies 
Cerca notÝcies 


Detall de la notÝcia
 
SUPORT DE L'AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR01/09/2006
 
L'Ajuntament de Lloret de Mar dˇna ple suport a l'obreria de Santa Cristina, per aconseguir que el paratge lloretenc, finalment, no sigui incl˛s dins l'Espai d'InterÚs Natural (PEIN) de Pinya de Rosa de Blanes.

En aquest sentit, el regidor d'urbanisme de Lloret, Josep Valls (CiU), va manifestar a Nova RÓdio Lloret que no cal una catalogaciˇ en forma de PEIN per un sector que des de fa segles, ja estÓ protegit per l'entitat.

Segons va explicar Valls, el consistori estÓ en constant diÓleg amb l'Obreria per treballar en aquesta direcciˇ.

AixÝ, segons va anunciar el regidor d'Urbanisme, ahir es van reunir els serveis tŔcnics del mateix Ajuntament amb els representants de l'Obreria per reforšar les alĚlegacions presentades a la Generalitat, per aconseguir treure el paratge de Santa Cristina de la zona PEIN de Pinya de Rosa. Valls tambÚ va avanšar que s'estÓ ultimant una trobada amb la Conselleria de Medi Ambient per desencallar la situaciˇ.

En aquest sentit i com ja es va anunciar la setmana passada l'Obreria de Santa Cristina tÚ previst portar als jutjats el cas de la delimitaciˇ del PEIN de Pinya de Rosa.

L'entitat assegura que la nova catalogaciˇ del terreny Ús perjudicial per la vila de Lloret i per la mateixa Obreria i per aquest motiu ha decidit iniciar accions judicials i convocar manifestacions ciutadanes.

>veure noticia Diari de Girona