Últimes notícies 
Cerca notícies 


Detall de la notícia
 
PRESENTACIÓ LLIBRE 'SANTA CRISTINA DE VALLARNAU'19/12/2013
 


PRESENTACIÓ LLIBRE 'SANTA CRISTINA DE VALLARNAU'

 
Presentació del llibre "Santa Cristina de Vallarnau", a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, el proper DIJOUS DIA 19 DE DESEMBRE, A LES 20h.

Un objectiu de les darreres juntes de l'Obreria ha estat la divulgació dels conceptes i realitats que es donen al voltant de Santa Cristina. En aquest sentit, es va posar un cartell informatiu de grans dimensions a l'esplanada anterior a l'ermita; es va editar un full informatiu en cinc idiomes; i s'ha editat el conte amb textos de Cristina Cabañas i dibuixos de Pilarin Bayés.

Ara volem donar un pas més, amb l'edició d'un llibre que recopila les pinzellades més significatives de la història de l'ermita i de l'Obreria, amb una descripció dels actes tradicionals coordinats per aquesta entitat, i una aproximació als principals poetes, escriptors, músics i pintors que ens han deixat les seves obres inspirades en Santa Cristina. Tot això, il·lustrat amb un component important d'imatges. Creiem que ha de constituir una eina d'utilitat pel fet d'unir molts aspectes fins ara dispersos, que aquí trobarem agrupats i presentats de forma amena i atractiva. Recuperant el topònim que descriu aquest paratge en documents dels segles XIV al XIX, hem titulat aquest llibre amb el nom "Santa Cristina de Vallarnau".