Últimes notícies 
Cerca notícies 


Detall de la notícia
 
CONCERTS A SANTA CRISTINA 2013 - MUSICA DE CAMBRA23/08/2013
 


CONCERTS A SANTA CRISTINA 2013 - MUSICA DE CAMBRA

 
I per acabar el festival de MÚSICA A SANTA CRISTINA 2013 aquest divendres 23/08/2013 a les 22:30h. interior de l'Ermita de Santa Cristina, tindrem MÚSICA DE CAMBRA amb QUARTET GERHARD.

Les entrades es poden aconseguir el mateix dia del concert al preu de 15 €.
Entrades anticipades:
Al Museu del Mar.
Al Bar Romaní.

Tindrem un servei de restauració per poder sopar abans i després del concert al mateix paratge.

El Quartet Gerhard neix l'any 2010 influenciat i guiat pel mestratge del Quartet Casals i des de ben aviat és considerat un dels grups amb més projecció del país. Actualment el quartet prosegueix la seva formació cursant un Màster de Música de Cambra a la Hochschule für Musik Basel amb el prestigiós violinista Rainer Schmidt (Hagen Quartett).

El nom de la formació vol retre homenatge a la figura de Robert Gerhard, alumne d'Arnold Schoenberg i un dels compositors catalans més reconeguts del segle XX.

Flamants guanyadors del premi "El Primer Palau" 2012 i reconeguts per l'emissora Catalunya Música, que considera el quartet nou talent 2013 i li atorga el premi 25 anys de Catalunya Música, promocionant internacionalment el grup i fent difusió de les seves activitats. Finalistes al prestigiós concurs internacional ICMC Hamburg d'aquest mateix any. També han obtigut el 2n premi a la 76ª convocatòria del concurs Permanente de Joventuts Musicals d'Espanya (2011), el 1r premi en el XXIIè Concurs Intenacional de Música de Capellades (2011) i el 1r premi Concurs Internacional de Música de Cambra Ciutat de Vinaròs (2010). Així mateix han estat guanyadors del primer premi INJUVE de Música Clássica 2010 i premiats com a The most convincing newcomer ensemble 2011 de Joventuts Musicals d'Alemanya dins de l'International Music Campus de Weikersheim.

http://www.quartetgerhard.com