Últimes notícies 
Cerca notícies 


Detall de la notícia
 
MÚSICA A SANTA CRISTINA 201309/08/2013
 


MÚSICA A SANTA CRISTINA 2013

 
Dins del festival de concerts MÚSICA A SANTA CRISTINA aquest divendres 09/08/2013 a les 22:30 hores a la Plaça del Pi, tindrem entre nosaltres en MONCHO amb l'espectable 50 ANYS DE BOLEROS. Un espectacle del anomenat "Rei del bolero" amb una trajectòria de trenta-sis discos i més de tres-cents temes gravats.

Degut al ritme de venda d'entrades, recomanem compreu les entrades anticipadament.

Les entrades es poden aconseguir el mateix dia del concert al preu de 15 €.
Entrades anticipades:
Al Museu del Mar.
Al Bar Romaní.

Tindrem un servei de restauració per poder sopar abans i després del concert al mateix paratge.

Nascut al barri de Gràcia de Barcelona, Moncho va ser conegut com “el gitano del bolero” fins que Lucho Gatica el va “batejar” com “el rei del bolero”, i ha estat aclamat no només a Espanya sinó també a Llatinoamèrica, especialment a Cuba i Mèxic. Trenta-sis discos -tres en català- i més de tres-cents temes gravats avalen la seva trajectòria, que en els darrers anys travessa una etapa internacionalista en la que queda palesa la seva indiscutible maduresa i solidesa artística.

Moncho és un “treballador de la cançó”. Molt estimat per la professió i amb un públic de pares i fills, avis i néts, és història viva de la cançó. Mostra d’això és que ha compartit concerts, discos i aparicions a la televisió amb companys de professió de primera línia com Joan Manuel Serrat, Alejandro Sanz, Mayte Martín, Diango, Omara Portuondo, Peret, Lucrecia, Nina, Lolita, Rosario, Diego el Cigala, Niña Pastori, Tomatito, Parrita, Armando Manzanero, Lola Flores o el mateix “Pescaílla”...