Últimes notícies 
Cerca notícies 


Detall de la notícia
 
CONCERT DE NADAL 200320/12/2003
 
Concert de Nadal a l'Ermita de Sta.Cristina a càrrec de MÒNICA ORPÍ ROTH soprano i ESTER RAMOS ARGELÉS piano.
El proper 20 de desembre de 2003 a les 9 del vespre.

MÒNICA ORPÍ ROTH

Nascuda a Lloret de Mar. És llicenciada en història per la Universitat de Barcelona en l'especialitat d'història per la Universitat de Barcelona en l'especialitat d'història medieval. Començà els seus estudis musicals amb Josep M. Piguillem i de flauta travessera amb Pau Castanyer a l'Escola de Música de Santa Maria de Blanes. Ha realitzat cursos de travessera amb els mestres Salvador Brotons i Claudi Arimany.

Actualment estudia piano amb M.Lluïsa Bachs, llenguatge musical i repertori amb Alfons Miró.

L'octubre del 2001 comença la seva carrera com a cantant amb la mestra Mercè Puntí. Malgrat la seva joventut, ja ha donat audicions com a cantant solista a diverses poblacions de Catalunya i també com a membre del trio Eurídice. Ha obtingut el paper de Serpina en l'òpera "La Serva Padrona" de G.B. Pergolesi que s'estrena la primavera del 2004.

Compagina la carrera com a cantant impartint classes de cant i de flauta travessera a l'Escola de Música d'Hostalric.

ESTER RAMOS ARGELÉS

Nascuda a Lloret de Mar. Ha obtingut el títol superior de solfeig i acompanyament al Conservatori Superior el Liceu.

Actualment està finalitzant els estudis superiors de música de cambra i piano al Reial Conservatori de Madrid i al Conservatori Superior del Liceu amb Carles Lama, Kornelia Ogorkowna a Bèlgica, Arpaz Bodó a Madrid i Stanislav Pochekine a Barcelona.

També realitza estudis de composició amb els mestres Miquel Sunyeri Carles Guinovart.

Ha participat com a alumna activa de cursos a Bèlgica, Madrid, Segòvia, País Basc i Catalunya on ha treballat amb els mestres Joaquín Achúvarro, Nina Suetlanova, Lois de Moura Castro, Eugène Pridonoff, Guillermo González, M.Carmen Poch, Roberto Bravo i Anthony Gray.

La seva activitat concertística també s'entén per Bèlgica, Espanya i Catalunya, tant de solista com d'acompanyant, demostrant una gran sensibilitat i musicalitat adaptada a qualsevol repertori i formació musical. Actualment forma part del duo a quatre mans amb la pianista Nora Bosch.

També desenvolupa una activitat pedagògica a les escoles Flauta Màgica de Figueres, l'Escola de Música de Santa Maria de Blanes i substitucions al conservatori de Música de Girona a part de classes particulars.