Últimes notícies 
Cerca notícies 


Detall de la notícia
 
El Ball de Plaça de Sant Elm, aplaçat al dissabte29/07/2011
 
Els companys de la Confraria de Sant Elm ens han comunicat que el Ball de Plaça del dia 26, que no es va poder celebrar a causa de la pluja, ha estat ajornat i la seva celebració s’ha previst per aquest dissabte dia 30 a la mateixa hora, 2/4 de 8.

L’Obreria de Santa Cristina organitza tots els actes de la festa de Santa Cristina, el dia 24 de Juliol. El Ball de Plaça del dia 26 es fa seguint la tradició del dia 24, amb les Obreres de Santa Cristina, que surten a la plaça acompanyades dels Obrers de la Confraria de Sant Elm, que és l’entitat competent aquest dia respecte a l’organització del ball, i amb competència exclusiva sobre les decisions a adoptar en casos com el d’aquest any, d’inclemència meteorològica.

Cal tenir en compte la dificultat que suposa un aplaçament com aquest, atès que pel Ball de Plaça cal comptar amb l’orquestra que coneix i té assajades les partitures d’aquesta dansa. En aquest cas s’ha fet coincidir amb la presència el dissabte de la cobla que ha de tocar les sardanes de la nit, i que ha acceptat el repte d’interpretar aquesta dansa, que habitualment no és al seu repertori.