Últimes notícies 
Cerca notícies 


Detall de la notícia
 
CONCERT DE NADAL 201017/12/2010
 
Concert de Nadal a l'Ermita de Sta.Cristina a càrrec de la soprano ELISABETH BULBENA, acompanyada al piano perTHORSTEN LINDNER, el proper divendres 17 de desembre de 2010 a les 9:30h del vespre.

Elisabeth Bulbena Vela, nascuda a La Garriga l’any 1987, inicia els seus estudis de música a l’Escola de Música Josep Aymerich d’aquesta localitat. Posteriorment s’incorpora al Conservatori Superior de Música del Liceu (Barcelona) amb l’especialitat de cant sota el mestratge de Carmen Bustamante i de piano sota Ma Carmen Cortés.

El 2006 comença a rebre classes de cant a Londres sota el pupil·latge de l’aclamada cantant gal·lesa i professora del Royal College of Music Prof. Eidween Harrhy, paral·lelament als seus estudis de piano.

La seva passió pel món musical s’estén també en altres camps com la recerca acadèmica, la composició, la direcció i l’ensenyament musical. Ha rebut recentment el títol de “Licentiate in Music Literacy” (LMusTCL) per la Trinity-Guildhall Examination Board. Va ésser guardonada pel “Hedy King Robinson prize for Theory of Music” el 2007. Ha seguit diversos cursos de direcció coral sota el Mestre Manuel Cabero i de direcció orquestral sota el Mestre George Hurst a Cranford i sota els Mestres Salvador Mas i Jörg Bierhance a Viena (Wiener Meisterkurse 2007 i 2008). Entre d’altres cursos i formacions, ha estat Diplomada en Educació Musical en la metodologia Edgar Willems a Itàlia.

Actualment està cursant la continuació dels seus estudis musicals a la Royal Holloway University of London sota Prof. Eileen Price (cant) i Lev Parikian (direcció).

Thorsten Lindner, nascut a Trier (Alemanya) l’any 1977, inicia la seva educació musical amb la pianista Nikola Dimitrov a l’edat de sis anys. Encara adolescent, és acceptat a ésser tutelat per Bernd Glemser, un dels grans pianistes alemanys del moment. Després d’estudiar amb Glemser (Saarbrücken i Würzburg-on rep el seu Bmus i es gradua al 2002) i amb Alexander Satz (Graz i Londres), Thorsten continua els seus estudis a la Royal Academy of Music amb Hamish Milne i Alexander Satz. Es gradua el 2006 rebent el Diploma en Postgraduate Performance (DipRAM) i el LRAM Teaching Diploma.

Des dels inicis de la seva carrera ha guanyat nombrosos premis nacionals i internacionals: la Medalla d’or a la Concerto Competition of the Marlow Music Festival, IBLA Grand Prize (Sicília) i el Primer Premi a Tortona (Itàlia) entre d’altres.

En Thorsten ha tocat a diverses localitats internacionals incloent Nova York, Berlín, Múnic, Leipzig, Madrid, Atenes i Londres.

PROGRAMA

Part I

Pie Jesu (Requiem)
G. FAURÉ

Ich folge dir Gleichfalls (Passió Sant Joan)
J.S. BACH

Farewell, ye limpid springs (Jephta) G.F. HÄNDEL

Ich will dir mein Herze Schenken (Passió Sant Mateu) J.S. BACH

How beautiful are the feet of them (Messies) G.F. HÄNDEL

Chaconne (Solo piano) J.S. BACH

Ave Maria (Text Llatí) F. SCHUBERT

interval (15 min.)

Part II

Auf dem wasser zu singen
F. SCHUBERT

Widmung (Myrthen)
R. SCHUMANN

Weit, weit (Myrthen)
R. SCHUMANN

Meine liebe ist Grün
J. BRAHMS

O Wüsst ich doch den weg Zurück
J. BRAHMS

Clavell del Balcó
E. MORERA

Damunt de tu només les flors
F. MOMPOU

Romanç de Santa Llúcia
E. TOLDRÀ

Ai Marguerida
E. MORERA

Acte obert a tothom, ENTRADA LLIURE
 
 

Documents associats: