Últimes notícies 
Cerca notícies 


Detall de la notícia
 
VIATJE A RAVENSBURG22/04/2010
 
Les persones interessades han de fer directament la reserva de l’avió per internet a Ryanair.

Els avions recomanats per formar el grup són:
Anada: GIRONA – MEMMINGEN (Munich West)
Vol FR 9555 – Divendres 16 juliol – Sortida 14:10, arribada 15:55
Tornada: MEMMINGEN – GIRONA
Vol FR 9554 – Dilluns 19 juliol – Sortida 17:45, arribada 19:30

El trasllat des de l’aeroport de Memmingen fins a Ravensburg, a 70 km., està previst de ferlo amb cotxes privats dels alemanys, que s’han ofert a fer-ho. Estarà en funció del grup que formem: si som molta gent farem un autocar, no podem saber el cost actualment.

Hi ha prevista l’assistència de les quatre Obreres de 2009 amb els seus balladors, per ballar el Ball de Plaça. Si alguna d’aquestes vuit persones no hi podés ésser, s’intentarà substituir amb algú d’anys anteriors.

Aquest no és un viatge organitzat per agència, no hi ha cap pagament a l’Obreria ni a ningú.

Tothom es farà càrrec de les seves despeses de dinars i sopars, allotjament i demés. El cost aproximat de l’hotel és al programa (de 35 a 40€ per persona i dia en habitació doble).

El programa dels actes organitzats a Ravensburg acaba el diumenge a la tarda, i l’avió surt el dilluns a les 17:45. Per això intentarem organitzar alguna excursió el matí del dilluns, probablement pels voltants del llac Constanza, entre Alemanya i Suïssa, amb uns paisatges naturals de gran bellesa.

Ens hem donat con ha data límit per les inscripcions el 15 de Maig. Hi ha la dificultat de conèixer quina disponibilitat de places té Ryanair al mateix vol; per tant, pot sortir el problema de que s’esgotin. En aquella data calculem que s’hauran fet totes les reserves possibles i podrem confirmar la reserva de places d’hotel, i concretar el sistema de trasllats i l’excursió del dilluns.

Agraïm a tothom el seu interès, i esperem que aquest sigui un primer contacte amb els grups de Santa Cristina d’Alemanya que pugui tenir una ampliació en dates més favorables del calendari, si tot va bé com esperem.

Les persones interessades han de fer la reserva dels bitllets d'avió per Internet, directament. Un cop confirmat el vol, comunicar-ho a l'Obreria ABANS DEL DIA 15 DE MAIG per confirmar la reserva de l'hotel, als teléfons:

972 364 797 Arseni Frigola - 972 366 550 Salvador Palaudelmàs
 
 

Documents associats: