Últimes notícies 
Cerca notícies 


Detall de la notícia
 
COMUNICAT05/05/2009
 
ELS PLENS DE BLANES I LLORET DEMANEN QUE LA GENERALITAT RETIRI ELS RECURSOS A LES SENTÈNCIES SOBRE SANTA CRISTINA I EL PEIN

La moció proposada inicialment per ERC va ser presentada al Ple Municipal de Lloret del 4 de maig conjuntament per ERC, CiU, PP, PSC i GRILL (tots els grups municipals excepte ICV/EUiA). Amb el suport de tots aquests grups i l’únic vot en contra del regidor d’ICV, es va aprovar la moció per la que s’insta al Departament de Medi Ambient a que acati les sentències del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que declaren la nul·litat del decret que inclou Santa Cristina dins del PEIN Pinya de Rosa, i desisteixi dels recursos de cassació anunciats. D’aquesta forma també es facilita l’aprovació del Pla d’Usos del PNIN, que es va condicionar a la resolució dels contenciosos.

En el mateix sentit i contingut es va aprovar una moció a l’Ajuntament de Blanes al ple municipal del 27 d’Abril, també amb l’únic vot en contra del grup ICV/EUiA que, una vegada més s’ha quedat sol atrinxerat a les seves posicions en aquest tema. Des de l’Obreria de Santa Cristina celebrem que les dues corporacions municipals assumeixin aquest plantejament, fet que esperem mereixi l’atenció dels responsables del Departament de Medi Ambient, si les seves altres ocupacions els ho permet. Per la nostra part estem esperant la propera entrevista amb el Conseller Baltasar.